Lego Creator 31051

Rantaympäristö sisältää rantaviivan, penkin, sähkökaapin, kiviä, laiturin, kukkia, tynnyrin ja pelastusrenkaan. Pakkausten määrä per kerros. Vaasa Liisanlehto. Piha ja puutarha. Lahti Syke. Rakennuslevyt Vanerit ja lastulevyt Kuitulevyt Kipsilevyt ja tuulensuojalevyt. Jääurheilu Luistimet Jääkiekkovarusteet Jääurheiluvälineet.

31051 LEGO Creator Majakka

Suositut tuotteet. Ratsastus Ratsastusvaatteet Ratsastussaappaat Kannukset ja raipat Ratsastuskypärät ja suojavarusteet Ratsastustarvikkeet. Tampere Lielahti. Tukkupakkauksen korkeus. Helsinki Kaari Kannelmäki.

lego creator 31051

Hinta- ja tuotetiedot

Keittiön tarvikkeet Juustohöylät Maustemyllyt Mikrokuvut Siivilät ja läviköt Pizzaleikkurit Talousvaa’at ja mittarit Kylmälaukut Muut keittiötarvikkeet. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Autotarvikkeet Autokemikaalit Tuulilasin pyyhkijät Moottori- ja sähkötarvikkeet Moottorivoiteluaineet Muut autotarvikkeet Auton pesutarvikkeet Lumiharjat ja jääraapat. Pakkauksen paino. Sähkötyövälineet ja tarvikkeet Porakoneet Kuumaliimapistoolit Hioma- ja kiillotuskoneet Sähköhöylät ja jyrsimet Sähkösahat Sähkötyökalujen tarvikkeet.

kärpäset sisällä

Osta LEGO Creator – Lighthouse Point ()

Sähkötyökalut ja tarvikkeet Porakoneet Kuumaliimapistoolit Hioma- ja kiillotuskoneet Sähköhöylät ja jyrsimet Sähkösahat Sähkötyökalujen tarvikkeet. Kiipeä ylös ihastelemaan lintuperspektiiviä ja ohjaa ohi kulkevia laivoja sytyttämällä majakan näkyvä valo. Suojavaatteet ja suojaimet Työ- ja suoja-asusteet Työ- ja suojajalkineet Hengityssuojaimet ja kasvomaskit Lego creator 31051 Kuulosuojaimet. Tarvitsee patterit. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Kun kaipaat muutosta, tee mallista jotain uutta siirtämällä moduuliosia tai rakenna siitä talo, jossa on laituri ja pikavene tai venevaja. Lahti Syke.

Lego Creator Majakkaniemi –

Kerrosten lukumäärä per lava. Pakkauksen leveys. Settiin kuuluu viihtyisä majakka ja majakanvartijan mökki, jossa on yksityiskohtainen sisustus, mukaan lukien pöytä, tuoli, lamppu ja maalaus. Katso kaikki LEGO-tuotteet. Muut urheiluvälineet Juomapullot ja tarvikkeet Rullaluistimet Potkulaudat ja skeittilaudat. Tarvitsee patterit.