Lego Friends 41430 Amazon

Pahoittelen mahdollisista käännöskukkasista, opiskelen vielä kielikoulussa. Pakkauksen korkeus. Tukkupakkauksen leveys. EU TSD -varoitus. LEGO® Friends Summer Fun Water Park -sarja pitää lapset viihdytettynä tuntikausia, kun he ryhtyvät rakentamaan ja tutkivat sitten kaikki yksityiskohdat. Tukee ääniefektejä.

LEGO Friends – Summer Fun Water Park (41430)

Muut ostivat lisäksi. Tukkupakkauksen korkeus. Kyse ei OLE vesipuiston roiskumisesta. Mini-nuket voivat pienentää kolmea liukumäkeä tai rentoutua porealtaassa. Tuotepakkauksen nettopaino. EU TSD -varoitus. Pakkauksen leveys.

lego friends 41430 amazon

Tukkupakkauksen korkeus. Pakkauksen paino (fysiikka). Tämä lelu ei tarvitse paristoja, ja se saa voimansa vain lasten mielikuvituksesta, joten kesän hauskoja roolipelejä ei tarvitse koskaan lopettaa. Määrä per tuotepakkaus. Lapset voivat kuvitella olevansa hengenpelastaja, joka pitää silmällä uimareita tai tarjoilevat jäätelöautossa.

jysk wellpur tyyny kokemuksia

Osta LEGO Friends – Summer Fun Water Park ()

Kestävän kehityksen sertifikaatit. LEGO®-leikkisarjat on suunniteltu edistämään itsenäistä leikkiä, minkä vuoksi jokaisessa sarjassa on helppoja ohjeita, jotta lapset voivat rakentaa itse ja tuntea ylpeyden siitä, että he suorittavat rakennusprojektin ilman apua. Tuote ID. Suositeltu ikä max. Lue lisää Tuotekuvaus.

Pakkauksen korkeus. Siinä ei Object Linking and Embedding 1, vaan 3 diaa, mukaan lukien uusi kesäkuussa peitetty putkiliuku. Hirveän hyvää aikaa Lisää hauskaa on vesitykki ja roiskesäiliö, joka antaa vinkkejä napin painalluksella kaventaaksesi ystäviä alla. Tuotepakkauksen nettopaino. Tuotepakkauksen pituus. Tukee ääniefektejä.