Lego Train Duplo App

Jalosteet Lisätietoja. Data salataan siirron ajaksi. LEGO® Life: kid-safe community. LEGO® rakentamisohjeet. Yhteys muodostuu automaattisesti. Tutkimista ja uuden oppimista.

Monipuolisempi DUPLO®-käyttökokemus

Kehittäviä lego train duplo app digitaalisilla palikoilla. Ihmisillä on tunnetusti pää, olkapäät, peppu, polvet ja varpaat Laskeminen on helppoa opettavaisen ja tarttuvan laulun tahtiin. What Do I Wear? Rakennetaan digipalikoilla. Palikoiden pureskeluvaiheen jälkeen tilalle tulee rakennuskokemus, mikä auttaa kehittämään ja parantamaan hienomotorisia taitoja. Uudistettuja klassikoita, aivan uusia taaperoiden DUPLO-lauluja ja uskomattoman söpöt animaatiot, joiden seurassa lapsi viihtyy tuntikausia oppien samalla uusia taitoja!

lego train duplo app

Tietoa sovelluksesta

Kiitos, kun saamme olla mukana lapsesi matkalla! Hauskat kuvat ja tehtävät soveltuvat myös kaikkein pienimmille Käynnistä tehtäviä sovelluksessa fyysisten toimintopalikoiden avulla Lähde kuljettajan mukaan seikkailemaan ja suorita ikäisellesi sopivia tehtäviä Helpot käyttöohjeet — avaa sovellus, valitse junasi päävalikosta ja laita junalelusi virta päälle. Yhteys muodostuu automaattisesti. Arvostelusta oli hyötyä 14 henkilölle. Maailman ympäri Tarkkaile, kuinka pieni seikkailijasi suuntaa SUUREEN maailmaan tarkkailemaan villieläimiä arktisille alueille, viidakkoon ja valtamerien syvyyksiin! Data salataan siirron ajaksi. Viisi pientä apinaa Laskemaan opettelu ei OLE koskaan ollut näin hauskaa!

luoto mekko nanso

LEGO® DUPLO® Connected Train app – Asiakaspalvelu – FI

Saatavilla lego train duplo app eri mallien, variaatioiden ja valmistaminen standardien määrän vuoksi, voimme vakuuttaa yhteensopivuuden ainoastaan sisäisesti testaamiemme laitteiden kanssa. Yhteensopivat laitteet Seuraavana on listattu laitteet ja niiden käyttöjärjestelmät, joita LEGO-ryhmä käyttää sovelluskokemuksen vahvistamiseen. What Do I Wear? Tämä luo pohjan elinikäiselle rakkaudelle oppimista ja leikkimistä kohtaan — sekä oikeassa elämässä että tämän kaltaisissa pelisovelluksissa. Monikosketustoiminnolla voit osallistua lapsen leikkeihin. Viisi pientä apinaa Laskemaan opettelu ei OLE koskaan ollut näin hauskaa!

Top Grossing Educational Apps | FINLAND | Top App Store Rankings for Android

Ihmisillä on tunnetusti pää, olkapäät, peppu, polvet ja varpaat What Do I Wear? LEGO® Life: kid-safe community. Junalaulu Kaikki kyytiin! Dataa ei jaettu kolmansille osapuolille Lue , miten kehittäjät ilmoittavat jakamisesta.