Lenovo Fold

Hämmästyttävän tarkka kuva ThinkPad X1 Foldissa on kirkas ja saumattomasti taittuva ALV:n ja lenovo fold. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Osoitin Active Pen. Tuotekoodi: 4X90Q

ThinkPad X1 Fold | The world’s first foldable PC

Dolby Atmos ® -kaiutinjärjestelmä 4 mikrofonia. Tuotekoodi: 4Y50X Arvioitu saapumisaika 5. Tämä piirtokynä tukee tarkkaa paine- ja kallistusherkkyyttä sekä tarjoaa lenovo fold viiveen. Tutustu tuotteeseen. Svenska Ohjeita. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön.

lenovo fold

ThinkPad X1 Fold

Sen avulla voit helposti ja nopeasti jakaa näytön kahteen osaan tai käyttää yhtä suurta näyttöä sen koko leveydeltä. Varastossa 1. Tuotekoodi: 4X90R Tuotekoodi: 5PS1A Arvioitu saapumisaika 5. Tuotekoodi: GX40Q Tuotekoodi: 4XF0H

iphone 7 plus product

ThinkPad X1 Fold | Maailman ensimmäinen taitettava tietokone | Lenovo Suomi

Tai ehkä haluat vain nauttia rentouttavasta musiikista työ- tai vapaa-aikana? Sen avulla voit helposti ja nopeasti jakaa näytön kahteen osaan tai käyttää yhtä suurta näyttöä sen koko leveydeltä. X1 Foldin sisätilat ovat pienemmät kuin missään aiemmin luomassamme kannettavassa, mikä aiheutti ennennäkemättömiä lenovo fold suunnittelun haasteita. Universal Serial Bus verkkoadapterit. Lenovo fold taittaa sen kuin kirjan ja käyttää kahta näyttöä vierekkäin, mikä on erityisen kätevää, kun haluat vertailla sisältöä, tehdä muistiinpanoja, lukea tai käyttää useita ohjelmia samanaikaisesti.

ThinkPad X1 Fold | Lenovo Suomi

Arvioitu saapumisaika 5. All rights reserved. Sopii raskaan luokan käyttöön. Portit ja paikat 2 x Universal Serial Bus-C 3. Show savings:.