Lenovo Thinkpad E 15

Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Vertailu Vertailu. Valitse sisäänrakennetuilla Bluetooth ® -korvanapeilla varustettu malli, niin voit järjestää neuvotteluja tarpeen mukaan missä tahansa. Ne muodostavat kätevästi yhteyden Eeen, kun ne otetaan esiin, ja ympäristön vastameluteknologia ENC sulkee häiriöt pois. Smart Power On -toiminnon avulla voit kirjautua sisään ja käynnistää laitteen yhdellä kosketuksella. Tehokkaalla suorittimella varustettu ThinkPad E15 Lenovo thinkpad e 15 3 tarjoaa erinomaista suorituskykyä yrityskannettavan muodossa. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 – 15,6″ -kannettava, Win 10 Home (20YG004SMX)

Valmis lähetettäväksi 0. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Näin voit hyödyntää näyttöä parhaalla mahdollisella tavalla. Modern Standby -ominaisuus mahdollistaa sähköpostien, pikaviesti-ilmoitusten, päivitysten ja puheluiden vastaanottamisen kannen ollessa suljettuna. Siirry Jalosteet. Co2 Offset 0.

lenovo thinkpad e 15

ThinkPad E15 Gen 2 (Intel)

Svenska Ohjeita. ThinkShutter-kansi kameralle Kensington-lukkopaikka Lisävaruste: Älykäs virranhallinta. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Lisäksi siinä on jopa Toimitus kestää yli 6 viikkoa.

bosch dle professional

Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 (20YGDMX) yrityksille | Atea eShop

Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Rakenna omasi 0. Show savings:. Laitteen paksuus on vain 18,9 mm ja paino 1,7 kg, ja siinä on kapeat reunukset. Products ship within the same business day excl. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät.

ThinkPad E15 Gen 2 Intel. Ominaisuudet sen salaisuus Ajan säästäminen on avain tuottavuuteen. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Universal Serial Bus-C 3. Enää ei tarvitse etsiä kuulokkeita tai selvitellä johtoja — avaa vain lokero, ja Bluetooth ® -käyttöiset nappikuulokkeet yhdistyvät automaattisesti tietokoneeseesi.