Lenovo Yoga 560

Suorittimen turbo boost-taajuus 2,8 GHz. Vanhankin koneen saa laadukkaasti päivitettyä nykyaikaiselle tasolle ja siitä saa perustarpeisiin toimivan tietokoneen. Resoluutio x pikseliä. All rights reserved. LAN kiinteä Kyllä.

Lenovo ThinkPad T560 15,6″ FHD-IPS i7-6600U/16/256SSD/WIN10P

Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot. Execute Disable Bit Kyllä. Nauti laadukkaista videoneuvotteluista kannettavalla, jonka valoherkässä p:n lenovo yoga 560 on laaja katselukulma ja kasvojentunnistus ja jossa on kaksi kohinaa vaimentavaa mikrofonia mahdollistamassa kirkasääniset VoIP-puhelut yksityis- ja kokoustiloissa. Aina ratkaisuna emme tarjoa uutta konetta, jos vielä kodin nurkasta löytyy hidas, mutta toimiva kone. Laadukkaat stereokaiuttimet tuottavat kirkkaan, selkeän tilaäänikokemuksen. Asennus ja varaosat.

lenovo yoga 560

Parhaat ehdotukset

Korkeus etuosa 27,6 mm. ThinkPad T Garmin Instinct 2. Paremman taustavalon ansiosta työnteko on vaivatonta myös heikossa valaistuksessa. Tuotteen leveys mm.

keyboard dock apple

ThinkPad T | 15,6-tuumainen erittäin mobiili yrityskannettava | Lenovo Suomi

Jos tietokoneesi takkuilee hoidamme ohjelmisto-ongelmat ja laitepäivitykset käden käänteessä. Intel® Family System Test Memory Access Ei. Intel® FDI -teknologia Ei. Muunneltava TDP-down 7,5 W. Prosessorin litografia 14 nm. Putosiko kannettava? Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai:

ThinkPad E | 15,6-tuumainen pk-yritysten kannettava | Lenovo Suomi

Muistin kellotaajuus MHz. Vanhankin koneen saa laadukkaasti päivitettyä nykyaikaiselle tasolle ja siitä saa perustarpeisiin toimivan tietokoneen. Intel® HD Graphics Kyllä. Tuote Valmistaja Lenovo. Arvioitu toiminta-aika min riippuen virrankulutuksesta.