Levi 360

Verkkokameroitamme hyödyntävät kaupungit, levi 360 ja matkailukeskukset. Videotuotannon palveluitamme ovat: Käsikirjoitus, kuvaaminen, ilmakuvaus, leikkaus, äänisuunnittelu, musiikki, äänitys, värimäärittely, VFX, animaatiot ja grafiikat. Katso kuva Saana-tunturista. Panoraamoja voidaan käyttää myös Facebook-markkinoinnin sisältöinä. Tampereen Raitiotieallianssille olemme toimittaneet verkkokameroita projektin levi 360. Tampereen Hiedanrantaan on suunnitteilla uusi kaupunginosa ja toteuttamamme kamerapalvelulla on tarkoitus taltioida rakennusprojektin etenemistä ja tarjota ajankohtaista näkymää.

Location not found

Keskus¬radion avulla musiikki ja julkiset kuulutukset hoituvat ympäri taloa. Virtuaaliesittelyt osana markkinointia ja viestintää levi 360 mielenkiintoa ja rakentavat avoimuutta ja luotettavuutta asiakkaillesi. Tutustu upeisiin kokoustiloihin Levillä! Etuosassa on kiinteää istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa istumapaikkaa. Levin huippusuositun Revontuli-kameran tarjoaa Tunturi- ja Näköalaravintola Tuikku. Katso tonttiesittely Saariselän rinnealueen tonteista. Palvelun kaupunkilaisille tarjoaa Lappeenrannan Energia Oy ja kamera on sijoitettu Lappeenrannan vesitornin huipulle.

levi 360

Levi saa sielusi kipinöimään

Katso kuva talvisesta Suomenlinnasta. Yrityksemme henkilöstöllä on pitkä kokemus markkinointi- ja media-alan eri tehtävistä. Lappeenrannan kaupunki sai oman verkkokameransa joulukuussa Tampereen Yliopistollisen sairaalan uudistamishanke on mittava projekti. Verkkokameroillamme seurataan rakennushankkeita, kaupunkikehitystä ja muun muassa revontulia.

biomutant ps4 arvostelu

Lapin Taksipalvelu

Virtuaalilaseilla toimivat näytökset keräävät mielenkiintoa esimerkiksi verkkosivuillasi ja messuosastollasi. Palvelun kaupunkilaisille tarjoaa Lappeenrannan Energia Oy ja kamera on sijoitettu Lappeenrannan vesitornin huipulle. Tonttikaupassa riittävä havainnollinen aineisto on kaupankäynnin liikkeellepaneva voima. Levi 360 palveluitamme ovat: Käsikirjoitus, kuvaaminen, ilmakuvaus, leikkaus, äänisuunnittelu, säveltaide, äänitys, värimäärittely, VFX, animaatiot ja grafiikat. Virtuaaliesittelyt osana markkinointia ja viestintää lisäävät mielenkiintoa levi 360 rakentavat avoimuutta ja luotettavuutta asiakkaillesi. Verkkokameroillamme seurataan rakennushankkeita, kaupunkikehitystä ja muun muassa revontulia. Näytökset on mahdollista tuottaa myös VR-laseille yhteensopiviksi.

Tapahtumakeskus Levi Summit Auditorio – Hotel Levi Panorama

Toimittamamme verkkokamerajärjestelmä tuottaa kuvaa Sokos Hotel Tornin huipulta. Levi Summitissa on keskusradiojärjestelmä, joka mahdollistaa radion ja CD-levyjen soiton sekä julkiset kuulutukset. Palveluitamme ovat videotuotanto , kuvaaminen , verkkokamerat , virtuaaliesittelyt ja markkinointipalvelut. Katso panoramakuvat auditoriosta Varaus- ja peruutusehdot. Video on myös ylivoimaisesti katsotuin ja jaetuin mediamuoto verkossa. Verlan puuhiomo ja pahvitehdas on yksi Suomen Unesco-maailmanperintökohteista.