Lg Oled Evo 55 2021

Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Tuloksena on vertaansa vailla oleva katselukokemus. Ei kategorisoidut. Lisää ostoskoriin. Mitä mieltä ihmiset ovat.

LG OLED55G1 55″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

Sports Alert Näe oman joukkueesi kaikki ottelut. Back to school. Bluetooth-tilaäänivalmius Selvä kotikenttäetu. Asettele tarkkamittaiset televisiot virtuaalisesti. Osta nyt. Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia älykkäästi sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen.

lg oled evo 55 2021

Tekniset tiedot

Piha ja puutarha. Sat Mar 05 CET Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Valitse uusimmat elokuvat, TV-ohjelmat, dokumenttiohjelmat ja live-urheilutapahtumat, jotka kaikki löydät yhdestä paikasta. Kun hallintapaneeli on avoimena, voit palata Optimizeriin ja käyttää muita asetuksia tai muuttaa pelityyppisen heijastusnäytön värejä. Uusi pelihallintapaneeli on yksinkertainen valikko, jonka avulla voit nopeasti tarkistaa tietyt peliasetukset tai muuttaa niitä pelin pelaamisen aikana. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen.

asus gtx 1650 dual 4gb

LG G1 55 tuuman 4K Smart OLED TV | LG Suomi

Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. CTA-yhdistys ei todentanut tuomareille lg oled evo 55 2021 materiaalin eikä tehtyjen vaatimusten todenperäisyyttä eikä testannut palkittua tuotetta. Aloitusruutu on uudistettu siten, että näet kerralla kaikki tärkeimmät ohjelmat. Koska tämä malli on suunniteltu seinälle asennettavaksi, se sisältää ohuen seinäkiinnikkeen. Ne optimoivat rakenteen ja parantavat tehokkuutta tarkentamalla valon aallonpituutta samalla kun Alpha 9 Gen 4 -prosessori virittää kuvan uudelle paneelille ja parantaa näkemääsi kuvaa.

LG 55″ G1 4K Evo OLED älytelevisio () – Gig

Voit kytkeä helposti Bluetooth-kaiuttimet ja nauttia näin todellisesta, langattomasta tilaäänestä. Luo Tori-tili. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Me välitämme isommasta kuvasta. Jaa ilmoitus Facebookissa.