Lightning 30 Cm

Posti Parcel Point Estimated delivery time: Liitännät: Lightning, Universal Serial Bus. Suosituimmat haut ajanottolaitteet veneet gorenje kahvinkeitin vhf. Multitronic Mariehamn Estimated delivery: Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä, sinetöityjen tuotteiden kuten ohjelmistot ja pelit palautusoikeus lightning 30 cm sinetin rikkouduttaessa. Tarjoamme toimittamillemme tuotteille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Don’t have an account yet?

Apple Lightning – USB, kaapeli

Opening hours Today: – Today. Seinäjoki: 0 pcs Estimated delivery: Y-tunnus: Tällä sivulla käytetään evästeitä, lue tästä lisää. Tietoa meistä: Tuotemerkit Palvelut Toimitus- ja maksuehdot Rekisteri- ja tietosuojaseloste Yhteystiedot. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto.

lightning 30 cm

In the shopping cart

Made for iPhone sertifikaatti MFI. Store availability. Lahjakortilla maksaminen onnistuu myymälässä ja verkossa. Kysy lisäpalveluiden saatavuus: myynti westerlund. Takuuehdot ja Reklamaatiot Tarjoamme toimittamillemme tuotteille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Add to cart.

kärkkäinen laune

Apple Lightning – USB kaapeli, hinta 3,25 €

Ilmoitetaan kun noudettavissa. Tavaran vastaanottaminen ja vioittunut lähetys Ennen kuin allekirjoitat lähetyksen vastaanotetuksi, tarkista lähetys huolellisesti ja jos huomaat poikkeamia esim. Mikäli teitä ei tavoiteta, toimitetaan lähetys noudettavaksi lähimpään noutopisteeseen. EAN viivakoodi Takuu 24 kuukautta Paytrail lightning 30 cm Maksu verkkopankissa, kortilla tai mobiilimaksut Verkkopankit Pankki- ja credit-kortit Mobiilimaksut Klarna Payments – osamaksut ja lasku Klarna tarjoaa 30 päivää korotonta maksuaikaa tai mahdollisuuden pilkkoa maksu eriin. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä ostohetkessä, ellette Object Linking and Embedding nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu lightning 30 cm palauttamisesta kustannuksia. Löydä edullisimmat hinnat.

30 CM Lightning spiraali kaapeli | Radiotoiminta-TV Westerlund Oy | Kodinelektroniikan verkkokauppa

Apple Lightning yhteensopiva Universal Serial Bus kaapeli 0. Jos kuljetusyhtiöllä elektroninen kuittauslaite käytössä, pyydäthän kuskia tekemään varauman laitteeseen ennen kuittausta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä ostohetkessä, ellette OLE nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Varauma on voimassa 7 arkipäivää, eli laite on syytä vähintään koekäyttää tämän ajan sisällä. Radiotoiminta-TV Westerlund Oy virkeä vuotias lammilainen täysin ketjuista riippumaton yrittäjävetoisesti toimiva kodinelektroniikkaliike. Löydä edullisimmat hinta.