Lila Pallomainen Kukka

Kaunis hopeisen harmaa lehdistö ja syötävät kukkanuput. Laukka viihtyy vettä läpäisevällä kasvualustalla valoisalla paikalla. Heimo: Ratamokasvit — Plantaginaceae. Kasvupaikka: niityt, metsänreunat, pientareet, kalliot, jokivarret. Tripleurospermum inodorum.

Pallomuotoja kukissa – trendikästä

Joskus pohdiskelin, pitääkö siitä leikata kukkavanat niin kuin tulppaaneissa, mutta eihän niitä raaskinut leikata, kun nekin olivat niin lila pallomainen kukka näköiset. Sen kukat ovat nupullisena vihreät ja lopulta sitten valkoiset. Heimo: Horsmakasvit — Onagracea. Alsikeapila on valkoapilan Trifolium repens ja puna-apilan Trifolium pratense risteymä. Minulla ei kasvanut tänävuonna kuin yksi. Kasvikirjasto Hae kasveja eKukka-kasvikirjastosta.

lila pallomainen kukka

Liittyviä artikkeleita

Heimo: Heinäkasvit – Poaceae. Plantago major. Kaunis kukinta melko pienin, violetein kukin. Jos on talvenarka, kuten jättilaukka, kannattaa kuitenkin istuttaa ajoissa, jotta juurtuu. Siemenistä kasvaneiden ukkolaukkojen kukkien värisävyt vaihtelevat hieman. Tunnistusohje: korkeus cm, varsi puumainen, punaruskea tai vihreä, voimakkaasti ryydintuoksuinen, lehdet pariliuskaisia, rumia, kukat keltaisia palloja jotka kasvaa ryppäissä, kukkii heinä-lokakuussa. Ukkolaukat saavat levitä minne haluavat, ehdottomasti : Elisa – ukkolaukka on ihana!

eco bubble 9kg

Kasvikirjasto –

Tunnistusohje: korkeus cm, siro heinäkasvi, pähkylät runsaita. Laukan sipulit ja lehdet saavat usein olla rauhassa myyriltä, jäniksiltä ja peuroilta. Kukat suuret lila pallomainen kukka syvän sinililat, Ø cm. Kasvupaikka: niityt, ojat, suot, rannat. Kasvupaikka: Viljelykset, puutarhat, tienvarret, hakkuualat, merenrannat, kalliot. Tunnistusohje: korkeus cm, vastakkaiset soikiot lehdet, keltaiset kukat. Kukkii pitkään uusilla ja vanhoilla versoilla.

Kukkakasvit – LuontoPortti

Tunnistusohje: korkeus cm, kasvaa pystymäisesti, lehdet pieniä ja soikeita, kasvavat kolmen ryppäissä, kukat valkoliloja, kukkii heinä-syyskuussa. Tunnistusohje: korkeus cm, ohut siro kasvi, lehdet ohuita keppejä, kukat valkoiset tähtimäiset. Kasvupaikka: Lehtomaisissa metsissä ja pensaikoissa. Mikäli valitset nämä evästeet pois päältä, näet vähemmän sinulle kohdennettua mainontaa. Artemisia vulgaris.