Litetrax Joie 4

Pyyntöäsi käsitellään. Litetrax 4 S parantaa jo ennestään miellyttävää matkustusmukavuutta lisäämällä rattaisiin suuret ilmatäytteiset takarenkaat. Kuomussa on myös käytännöllinen kurkistusikkuna ja ilmankiertomekanismi. Kaikki 3in1-yhdistelmävaunut 2in1-yhdistelmävaunut Rattaat Sisarusrattaat Vaunujen varusteet Vaunutarvikkeet Kantoreput ja lisätarvikkeet. Kysy tuotteesta.

JOIE Litetrax 4 Air rattaat Ember 192244

Muut asusteet. Neste ei sisällä lainkaan parabeenejä eikä sulfaatteja. Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? LEGO Creator. Kylpyammeet ja telakat.

litetrax joie 4

Tuote-esittelyjärjestelmä

Tuotenumero Brändi Joie Valm. Siinä on aukot istuinosan viisipistevaljaille, ja pehmuste sopii useimpiin lastenvaunuihin. Lastentarvikkeet Lastenvaunut ja rattaat Rattaat Tuote Tavarakorin painoraja: 4. Muut ostivat myös. Valco baby.

antiche figure venice italy

Osta Joie Litetrax 4 DLX Matkarattaat, Gray Flannel | Jollyroom

Remmeillä kiinnitettävä laukku sopii useimpiin lastenvaunumalleihin. Joie Ramble -vaunukoppa. Petite Chérien suloinen istuinpehmuste on ihana lisä lastenrattaisiin! Olkaimet, solmukkeet, solmiot. Termospullot, termopakkaukset.

JOIE Litetrax 4 Air rattaat Ember | Matkarattaat

Lampaantaljan muoto ja mitat saattavat vaihdella hieman. Laukut, reput. Edullisuus ei aina tarkoita designista tinkimistä, sillä Joie onkin juuret hyvä esimerkki siitä, että edullisemmin voi myös saada kauniisti viimeisteltyjä tuotteita. Sen lisäksi saat viimeisimmät uutiskatsaukset, henkilökohtaisia alekoodeja sekä inspiroivia vinkkejä ja oppaita suoraan sähköpostiisi! Potkuhousut, haalarit. SoftTouch -viisipistevaljaat, joissa pehmustetut olkaimet, säätyvät kolmelle eri korkeudelle.