Logitech G102 Prodigy Gaming

Kiihdytys maks. Ei kategorisoidut. Sisäinen muisti. Paino (fysiikka) 85 g. Pelikuulokkeissa on 40 mm elementit, ja ne yhdistetään joko matalaviiveisen Lightspeed Wireless -yhteyden tai Bluetooth-yhteyden avulla.

Logitech G102 Prodigy, 8000DPI, 6-näppäiminen RGB pelihiiri 2m johdolla

Räätälöidyt alaraajat kullekin hiirelle on valmistettu prosenttisesti PTFE-teflonista, ja pyöreäreunaiset Corepad skatesit lisäävät nopeutta ja hallittavuutta ja parantavat tarkkuutta pelatessasi. Palkitun Logitech G -muotoilun uudelleensuunnittelun ansiosta se hyödyntää pelin fysikaalisia ominaisuuksia ja tarjoaa ennenkokematonta todentuntuisuutta. Näytä usein kysytyt kysymykset. Käytä sijaintia. Suuri 50 mm:n kaiutinelementti toistaa äänet täydellisesti.

logitech g102 prodigy gaming

Tuotetiedot

Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Tuotepakkauksen paino (fysiikka) ,9 g. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t Tallentamalla haluamasi asetukset hiiren omaan muistiin Logitech Gaming Softwaren avulla voit käyttää sitä minkä tahansa tietokoneen kanssa, ilman tarvetta asentaa ohjelmistoa tai määrittää asetuksia uudelleen. Juhlat ja sesonki.

golf 7 jakohihnan vaihtoväli

Buy Logitech G Optical Gaming Mouse – | Gaming mouse, Logitech, Mouse

Siinä on huipputarkka Hero-sensori, säädettävä 25 DPI-herkkyys, IPS-nopeus, 11 ohjelmoitavaa näppäintä, nopea Lightspeed-liitäntä ja paljon muuta. Alaraajat vähentävät kitkaa hiirimaton ja hiiren välillä nopeammin, helpommin ja tarkemmin. Puhelimet ja tarvikkeet. Puhelimet ja tarvikkeet. Pelaajien rakastamana joka puolella maailmaa ja e-urheilu-ammattilaisten suosikkina se on klassinen hiiri, jota olemme kehittäneet ja logitech g102 prodigy gaming joka suhteessa, jotta saisimme aikaan kevyen, kestävän ja mukavan pelihiiren.

LOGITECH Logitech G Prodigy Gaming Mouse, Black – Kasseti Expert

Harrastus ja vapaa-aika. Kompakti näppäimistö ei sisällä numeronäppäimistöä, joten se kulkee helposti mukana. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö MaxGaming MaxFPS AB käyttää evästeitä ja vastaavia tallennustekniikoita parhaan käyttökokemuksen mahdollistamiseksi. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Tuotteet pakkauksessa.