Logitech Rally Conferencecam

Logitechin Microsoft Teams Rooms-ratkaisut Esimääritetyt järjestelmät pieniin, keskikokoisiin ja suuriin tiloihin jälleenmyyjän asettamat hinnat. Yli p:n tarkkuus Windows 8. Automaattinen äänen optimointi. Tuote Valmistaja Logitech. Rally-kameran kiinnitin Korkeus: 88 mm Leveys: mm Syvyys: mm.

LOGITECH RALLY ULTRA-HD CONFERENCECAM BLACK – DISPLAY HUB – WW IN CAM

Tuetut videomoodit p,p,p. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Lataa, OLE hyvä ja odota Kameran esiasetusten lukumäärä 3. Jopa seitsemän lisämikrofonia Jos osallistujia on yli kymmenen, Rally-lisämikrofoneilla voi laajentaa mikrofonien logitech rally conferencecam ja tuoda vaimennuspainikkeen paremmin kaikkien ulottuville. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.

logitech rally conferencecam

Lähetä meille viesti – kysymys tai tarjouspyyntö

Osallistujat näkyvät aina optimaalisesti näytöllä. Lataa, OLE hyvä ja odota Katso video. Näytä mobiiliversio. Rally-kamera kuvaa jopa 4K-videolaadulla 30 kuvan sekuntinopeudella.

led projektorit

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam – Tuotetiedot |

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Ota yhteyttä Etkö vieläkään Object Linking and Embedding saanut vastausta? Pinterest Sähköposti. Valitettavasti Hintaseuranta. Pangea temporary hotfixes here. Esimääritetyt järjestelmät pieniin, keskikokoisiin ja suuriin tiloihin jälleenmyyjän asettamat hinta. Laajennetun takuun ostaminen Ehtojen mukaisesti.

LOGITECH RALLY ULTRA-HD CONFERENCECAM BLACK – DISPLAY HUB – WW IN CAM | Synigo

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tuotteen väri Musta. Johdot voi vetää pöydän ali ja keskittimessä on kolme liitäntää lisämikrofoneille tai lisämikrofonikeskittimille. Rally-kaiutin Lisää isompiin huoneisiin toinen Rally-kaiutin. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Siksi se on ihanteellinen Ultra HD -tason tallentamiseen ja suoratoistoon.