Lsl Liput

Lisää linkkejä. Lahden kaupunki. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Lipun hinta määräytyy sen mukaan, millä vyöhykkeillä matkustetaan. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Haluatko antaa palautetta paikallisliikennelipun ostoon, käyttöön, tai yleisesti paikallisliikenteessä tekemääsi matkaan lsl liput

Waltti Mobiili käyttöön Lahden seudun liikenteessä – Nyt myös kausiliput saatavilla puhelimeen.

Koko liikenne kuuluu valtakunnallisen Waltti-lippujärjestelmän ja Digitransit-tietoalustan piiriin. Kaikki info. Piilotetut luokat: Kotoistettuja päivämääriä sisältävät artikkelit Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot Tietolaatikon nimi-parametri ei vastaa Wikidatassa olevaa nimeä Talouteen liittyvät artikkelit. Hartolasta Heinolaan, Sysmään ja Lahteen vakiovuoroja liikennöivä Järvisen Liikenne lopetti kaikessa hiljaisuudessa Waltin kelpuuttamisen vuoroillaan lsl liput LSL ottaa kuitenkin aikataulusuunnittelussaan huomioon Helsingin ja Riihimäen suuntien lähijunat.

lsl liput

Juho Salonen

Hallinnoi suostumusta. Matkahuolto taas on erillinen yritys ja sen toimintaa emme luonnollisestikaan voi suoraan vaikuttaa. Toimialan viimeisimmät tiedotteet. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Waltti Mobiili -sovelluksesta on ostettavissa lasten ja aikuisten kertalippuja sekä vuorokausilippuja. Sovelluksella voi ostaa eri vyöhykkeiden kerta- ja vuorokausilippuja. Lisätietoja kampanjasta LSL:n nettisivuilla julkaistusta tiedotteesta.

iphone 12 xr 128gb

Hinnasto – Lahden Seudun Liikenne

Luokat : Lahden liikenne Suomen julkinen liikenne. Tietoa LSL-lipuista. LSL-alue jakautuu kymmeneen matkustusvyöhykkeeseen, joiden mukaan matkaliput hinnoitellaan. Sovelluksella ostat liput, jotka vievät sinut perille Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Padasjoella. Kausiliput nyt mobiilissa Waltti Lsl liput -sovelluksessa on myynnissä 30 vrk:n kausilippuja. VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Liput ja hinta – Lahden Seudun Liikenne

Waltti Mobiili käyttöön Lahden seudun liikenteessä – Nyt myös kausiliput saatavilla puhelimeen. NYC Bus Checker. Mobiilisovelluksessa on lisäksi reittiopas. Kirjaudu sisään Tilaa tiedotesyöte Tilaa tiedotekooste. Tulemme kehittämään kaupunkiliikenteen lipunmyyntiä paremmaksi asiakkaidemme palautteiden avulla – tämä on vasta alkua! Lakimuutoksen asettamista vaihtoehdoista Lahti valitsi joukkoliikenteensä suunnittelemisen itse kilpailutettavana tilauskokonaisuutena, viranomaisen yksinoikeudellisena ns.