Mac Mini I3 2018

Muista hyödylliset lisätarvikkeet. Muut yrityspalvelut. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Yleinen kuvaus. Yritysten OmaElisa. Vain parasta sinulle.

Apple Mac Mini (2018) – 3,6GHz QC 8GB 128GB

Mietitkö vielä? Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta. Loistava Myyty. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta pyöristettynä lähimpään 1 dB:hen. Usein kysytyt kysymykset. Lue meistä lisää. Google us.

mac mini i3 2018

Apple Footer

Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Elisa Fokus. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Valitse edullisempi i3-malli, tai tehokkaampi ja suuremmalla tallennusmuistilla varustettu i5-malli. Muut yrityspalvelut. Kaikki Applen jalosteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virtajohtoja Intiassa, Thaimaassa kaksi­nastaiset virtajohdot ja Etelä-Koreassa.

39004 ps2

Mac mini () – Tekniset tiedot (FI)

Appien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin apin edellyttämän käyttöjärjestelmäversion kanssa. Asiantuntevasti kunnostettu. Takuu sisältyy hintaan. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Tuote on poistunut valikoimastamme. Näytä kaikki. Paino (fysiikka) vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

Apple Mac mini () | Elisa Yrityksille

Erinomainen suorituskyky Tuki jopa kolmelle samanaikaiselle 4K-näytölle Kompakti koko Täydellisen kompakti yhdistelmä silkkaa tehoa, vaivatonta käytettävyyttä sekä monipuolista liitettävyyttä – valmiina ylittämään kanssasi kaikki pyrkimykset ja herättämään villeimmätkin ideat eloon. Kaikki Applen jalosteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virtajohtoja Intiassa, Thaimaassa kaksi­nastaiset virtajohdot ja Etelä-Koreassa. Tuote on poistunut valikoimastamme. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta pyöristettynä lähimpään 1 dB:hen. Apple Mac mini on saatavilla kahtena eri versiona. Edut sisältyvät hintaan. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.