Macbook Pro I5 2021

Uusi MacBook Pro on suunniteltu huolellisesti ympäristö huomioiden. Kuva ja ääni. Alin hinta. Jopa 3,7x nopeampi prosessorin suorituskyky 1 Jopa 13x nopeampi graafinen suorituskyky 2 Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3 Jopa 21 tunnin akunkesto 4. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Lelut ja pelit. Informaatioteknologia 1. Yhdellä latauksella voit kääntää jopa neljä kertaa enemmän koodia Xcodessa 19 tai editoida kuvia jopa kaksi kertaa pidempään Lightroom Classicissa Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Selaa verkkoa kaikkien aiko­jen parhaalla Safarilla. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu.

macbook pro i5 2021

Huomioi nämä, kun valitset MacBook Pron.

Tämän ansiosta M1 Pro ja M1 Max selviytyvät vaativista työn­­kuluista, jotka eivät aiemmin onnistuneet kannettavalla tieto­koneella, ja pystyvät samalla tarjoamaan uskomat­toman pitkän akun­keston. Uskomaton suorituskyky. Soita Piha ja puutarha. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Sen prosessori ja näytön­ohjain hyödyntävät samaa yhteis­muistia.

emui huawei p40 lite

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Puhelimet ja tarvikkeet. Autot ja autonrenkaat. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Hurja suoritus­kyky ja mullistava akun­kesto — Applen sirujen tehokkuus lähentelee ihmettä.

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Mietitkö vielä? Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Jopa 32 Gt yhteismuistia. Pientietokoneet 2. M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan.