Macbook Pro Retina 15

Numeronäppäimistö Ei. Ostoskori on tyhjä. Edellyttää netti-yhteyttä. Edellyttää OS X Mavericksia. Enimmäiserottelutarkkuus x pikseliä. Vieraile kotisivuillamme. Entistäkin nopeampi, täysin Macromedia Flash-pohjainen arkkitehtuuri avaa ohjelmat nopeasti ja käynnistää laitteen sekunneissa, tehokas käyttömuisti ja suoritin taas pitävät kymmeniä selainikkunoita auki ongelmitta jopa samalla, kun katselet elokuvaa tai vedät videopalaveria.

MacBook Pro Retina 15″ (2.3GHz Quad-Core i7)

Suojaus Kaapelilukkopaikka Ei. Telakointiaseman liitäntä Ei. Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta meillä on muita upeita MacBookeja tarjolla! Muut ominaisuudet Virtalähde mukana Kyllä. SmartCard-paikka Ei. Käyttöapuominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Prostaan. Vakiokuvasuhde

macbook pro retina 15

Apple MacBook Pro Retina 15 – vangitsee katseesi

Lue lisää. Prosessorin taajuus 2,2 GHz. Herkästi reagoiva alusta tunnistaa hipaisusi mistä vain, ja pelkästään kosketuksesi voimakkuutta vaihtelemalla saat sen tekemään lukuisia asioita puolestasi. Näyttö Näytön halkaisija 15,4 ”. Akun käyttöaika vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta.

led yövalo tokmanni

MacBook Pro Retina 15″ (GHz Quad-Core i7) –

Puhelinnumerosi: vapaaehtoinen. MacBook Pro Retina 15″ 2. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Varastointilämpötila – 45 °C. Kuulokelähdöt 1. Wi-Fi Kyllä. Valitse MacBook Pro -kokoonpanoosi nämä vaihtoehdot vain osoitteessa apple.

Apple MacBook Pro Retina 15 | Elisa Yrityksille

Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Kuulokelähdöt 1. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Thunderbolt 2 -porttien määrä 2. Erillisen näytönohjaimen malli Ei saatavilla.