Macbook Pro13 M1

M1-siru ja MacOS Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden: päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Kaikkien aiko­jen edistyksellisin Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 11 kertaa nopeamman kone­oppimisen. Palautetta macbook pro13 m1. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Apple Macbook Pro 13 MYD82KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″ , OS X), kannettava tietokone

Kannettavat tietokoneet. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi. M1-siru jopa auttaa sinua näyttämään parhaan puolesi. Yhteensopivat jalosteet. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi.

macbook pro13 m1

Hinta- ja tuotetiedot

Magic Keyboard: pidä homma näpeissäsi Magic Keyboardilla teet kaiken nopeammin ja tehokkaammin. Saatavuus: Tuotetta varastossa. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Päivitetty Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

kuusamon ravintolat

Apple MacBook Pro 13 () M1 | Elisa Yrityksille

Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palautus- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan macbook pro13 m1 ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Elisa Fokus. Toimitusaika ei tiedossa.

Apple MacBook Pro GB M1 (Space Gray) | Telia

Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahayksiköt palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Käsittelemme tilaukset normaalisti arkisin , kun maksu on suoritettu. Löydät kaikki tiedot osoitteesta apple. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Takaisin sivun alkuun. Jatka ostoksia. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta.