Magic Keyboard 11

Maksut verkkokaupassa tulevat perille välittömästi, kun palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Hakumenettely: Hakumenettely. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta.

Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11″ (3rd Generation)/Air 4 (SE/FI)

Elektroninen posti Tilaa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä. Taittuu kanneksi suojaamaan iPad Pron ja iPad Airin edestä ja takaa.

magic keyboard 11

Tuote-esittely

Voit perua luvan koska tahansa. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Tuotteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu.

lempi sängynpääty

Apple Magic Keyboard iPad Pro 11” (2. & 3. sukupol | Deoksiribonukleiinihappo

Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä, saat noutoilmoituksen. Yritysasiakkaat Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot. Lisäksi siinä on Universal Serial Bus-C-portti läpilataukseen magic keyboard 11 suoja etu- ja taustapuolelle. Näppäimistöstä on saatavilla kaksi värivaihtoehtoa.

Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Postilla huoltoon. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä.