Puhelimen Akku Tyhjenee Yhtäkkiä

Loukkaava sisältö. Ilmeisesti teille tosiaan on sattunut ne maanantaikappaleet. Mainos artikkeli jatkuu alla. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu. On ikävä sua tuttua, tuntematonta. Niistä ei akku lopu kun sitä kalenteria eniten tarvitsee. Anna OmaYhteisö-tunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeistot salasanan palauttamiseksi.

Akku tyhjenee hetkessä

Himmennä näyttöä. Euroalueen inflaatio kiihtyi toukokuussa ennätykselliseen 8,1 prosenttiin — Ukrainan sota nosti energian ja ruuan hintoja. Tietoturva Digi Lifestyle. Pahoittelut, tarkistamme vielä tiedoston sisältöä varmistaaksemme, onko sen lataaminen turvallista. Unohditko salasanasi? Miten hyökkäyksiltä voi suojautua?

puhelimen akku tyhjenee yhtäkkiä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Nyt aiheena lähetyksessä. Appsit pitääkin muistaa sulkea erikseen, jotta ne eivät kuluta turhaan puhelimen akkua. Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Aloita uusi keskustelu. Säädä näyttö menemään nopeammin lepotilaan.

pilot sport cup

Iphonen akku tyhjenee nopeasti? Syynä saattaa olla päivitys

Joskus joku buginen ohjelma voi jäädä juntturaan niin että puhelimen prosessori käy koko ajan täydellä teholla ja akku kuluu tosi nopsaan. MTV: Vesala harrasti lapsena jääkiekkoa – raju pelityyli näkyi hampaissa. Nyt likapyykkiä pesee nainen ja kaikki syyt on Stefanin, kertoo et 2 vuotta on ollut meno samanlaista. Kopioi linkki. Akussasi on ongela, ei laturissa.

10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään

Jos et omista toista virtalähdettä, voimme testata akkusi toimivuuden liikkeissämme. Sekin kuitenkin kalpenee maailman pisimmän edessä Näytä lisää. Sehän olisi liian suuri pyyntö. DNA Asiakastarina: parempi netti kotiin vaihtamalla ulkomokkulaan Artikkelien toimitus Jotakin vikaa on jossakin kohtaa kun akku kuluu noin paljon.