Ravintola Poro Äkäslompolo Menu

Retkikauppa Retkeily ja luontoretket Maastopyöräilyretket Kanoottiurheilu, kalastus, muut kesä Huskyt kesä ja syksy Sauna ja avanto Ratsastus ja rekiajelut Revontuliretket Huskysafarit Porot ja porotilat Moottorikelkkailu Lumikenkäretket Talvipyöräretket Maastohiihtokoulut ja -retket Pilkintä ja muut talvi Joulusafarit. Huskyt ja porot. Matkailun tulevaisuuden trendit. Roseeviini sopii hyvin salaateille, kasvisruoille ja monille kalaruoille. Viineissä ravintola poro äkäslompolo menu olla myös hieman tammisuutta. Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, tuoreita herkkusieniä, pikkelöityä rouskua, tuoretta tomaattia, parmesaania ja rucolaa.

Ravintola Poro Ylläs

Sieni VL Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, tuoreita herkkusieniä, pikkelöityjä rouskuja, tuoretta tomaattia, parmesaania ja rucolaa Huskyt ja porot. Matkailun tilastojulkaisut. Aivan naapurista löytyvä punainen talo kätkee sisäänsä herkuttelijoiden burgereita ja smoothieita. Jatka varausta.

ravintola poro äkäslompolo menu

Часто упоминается в отзывах

Ylläs Bike Park. Vaikuttajaksi Ylläkselle. Patikointi ja retkeily. Lemmikkiystävälliset palvelut. Huskysafarit ja poroajelut. Luonteeltaan viini ovat erittäin hedelmäisiä, eivätkä kovin tammisia. Muu majoitus.

tv lg 55nano796ne

One moment, please

Ravintolamme on yhdistelmä maistuvaa pohjoista ruokaa ja laadukkaita viinejä! Ylläksen Matkailuyhdistyksen jäsenmaksu Reittimaksu mökin ja huoneiston omistajille. Oman valinnan mukaan VL Valitse täytettä makusi mukaan Majoitus Ravintolat Kokoukset Aktiviteetit Esiintyjät. Ylläs Outdoor Week. Opas- ja ohjelmapalvelut. Tietoa hiihtokeskuksesta.

Ravintola Poro Ylläs | Sivulantie 22 Äkäslompolo, Finland

Créme fraîshea, mozzarellajuustoa, kylmäsavulohta, kapriksia,tuoretta fenkolia ja tilliä. Hyvin viilennettynä se on myös erinomainen aperitiivi. Patikointi ja telttailu. Kuohuviini on tyylikäs aperitiivi ja se sopii myös monille ruokalajeille. Uskaliaimmat kokeilevat myös pippuripihvin kanssa, sikkö roseeviini taltuttaa liian pippurisuuden ja tasapainottaa kokonaisuutta. Lue lisää.