Razer Viper Mini Ultimate

Lisätietoja takuu 24 kk. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Razer Viper Mini. Liitäntä Liitäntä 2. Verrokiksi Viperin perus- ja Ultimate-mallit ovat kooltaan ,8 x 57,6 x 37,8 millimetrisiä ja painavat 69 ja 74 grammaa. Napsauttamalla ”Sulje ja hyväksy” vahvistat, että olet lukenut evästekäytäntömme ja hyväksyt evästeiden käytön.

Razer Pelihiiri Viper Mini

Kysy saatavuudesta. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Pinterest Sähköposti. Instax Mini Film. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Razer on julkaissut uuden erittäin keveän ja normaalia pienikokoisemman pelihiiren.

razer viper mini ultimate

Tuotekuvaus Razer Langaton Pelihiiri Viper Ultimate

Alin hinta. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija. Suosittelen tuotetta. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Löydä edullisimmat hinnat.

wifi usb 5 ghz

Razer Viper Ultimate Langaton optinen pelihiiri –

Hinta 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Suurien koneiden avulla sillä on mahdollisuus tutkia, kehittää ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Asetukset Shipping preferences. Razer Viper Mini. Lähde: Razer Keskustele foorumilla. Pinterest Elektroninen posti. Päivitä asetukset Change kantri.

Razer Langaton Pelihiiri Viper Ultimate Musta | Techinn

Xbox Series X, pelikonsoli. Suosittelen tuotetta. Lisäksi hiiri on kevyt. Razer julkaisi molempikätisen Viper Mini -pelihiiren 9. Razer Optical Mouse -kytkinten ansiosta jokainen painallus tapahtuu valonnopeudella, hiiren infrapunasäde rekisteröi klikkauksen 0,2 millisekunnin vasteajalla, tarkoituksettomat ja ylimääräiset painallukset jäävät historiaan. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.