Rog Gladius 2

Voit esimerkiksi ohjelmoida painikkeet, kustomoida hiiren valoefektit, säätää suorituskyky- ja pintakalibrointiasetuksia sekä seurata tilastoja. Oheislaitteet Hiiret Pelihiiret Tuote Sisäänrakennetun rog gladius 2 ansiosta pystyt tallentamaan eri profiileja suoraan hiiren muistiin asetuksesi ovat aina tallessa mihin tahansa tietokoneeseen hiiren kytketkään. Gladius II Origin on varustettu huippulaadukkailla japanilaisilla Omron-kytkimillä, jotka tarjoavat erinomaisen vasteen lisäksi jopa 50 miljoonan painalluksen eliniän. Voit vaihtaa hiireen kytkimen, jonka painallusvoima ja -vaste vastaavat tarpeitasi. Kirurgintarkka työväline pelikentille — nyt langattomana versiona Valitse yhteys vapaasti käyttötarkoituksen mukaan — 1 ms:n nopeudella päivittyvä 2,4 GHz:n yhteys tai lyhyen viiveen matalaenerginen Bluetooth-yhteys Ainutlaatuinen kytkinkanta — voit vaihtaa kytkimet halutessasi juuret sinulle sopiviin tai vaihtaa kuluneet tai rikkoutuneet kytkimet uusiin Väri: Musta. Rog gladius 2 49,90 on voimassa

ASUS ROG Gladius II Origin

Kampanjan eräkoko: 52 kpl. Tuotenumero Brändi Asus Valm. Sisäänrakennetun muistitilan ansiosta pystyt tallentamaan eri profiileja suoraan hiiren muistiin asetuksesi ovat aina tallessa mihin tahansa tietokoneeseen hiiren kytketkään. Armoury II -apuohjelman ansiosta ei tähtäys maagisesti parannu, mutta hiiri tuntuu ja näyttää juuri sinulle sopivalta. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Tästä hiirestä löydät sekä Bluetooth-yhteyden että yhden millisekunnin nopeudella päivittyvän 2,4 GHz:n yhteyden, joten optimaalinen yhteystapa erilaisiin käyttötarkoituksiin on taattu. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin rog gladius 2.

rog gladius 2

Tuotteen ominaisuudet

Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Takaisin sivun alkuun. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 69, Lisää ostoskoriin. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

novita 7 veljestä isoveli

Asus ROG Gladius II Wireless Gaming Mouse | Telia

Tuotteen laatu. Hiiren 5 rog gladius 2 näppäintä ovat kaikki kustomoitavissa mihin tahansa toimintoihin ainutlaatuisen ROG Armoury -käyttöliittymän kautta. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Gladius II Wireless -hiiren ainutlaatuinen kytkinkanta vie hiirituntuman täysin uudelle tasolle. Upeasti viimeistelty optinen pelihiiri erityisesti pelaajille suunnitellusta ROG Republic of Gamers -mallistosta. Tästä hiirestä löydät sekä Bluetooth-yhteyden että yhden millisekunnin nopeudella päivittyvän 2,4 GHz:n yhteyden, joten optimaalinen yhteystapa erilaisiin käyttötarkoituksiin on taattu.

ASUS ROG Gladius II Origin, halvin hinta 40€

Asus huolto- ja tukipalvelu ma – pe klo Hiiren 5 fyysistä näppäintä ovat kaikki kustomoitavissa mihin tahansa toimintoihin ainutlaatuisen ROG Armoury -käyttöliittymän kautta. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Armoury II -apuohjelman ansiosta ei tähtäys maagisesti parannu, mutta hiiri tuntuu ja näyttää juuret sinulle sopivalta. Tuotteen laatu. Hiiren johto on kätevästi irrotettavissa matkustaessasi, jonka lisäksi pakkaus sisältää ROG-kantopussin hiirelle. Upeasti viimeistelty optinen pelihiiri erityisesti pelaajille suunnitellusta ROG Republic of Gamers -mallistosta.